
به گزارش رویترز، شرکت ولوو ، با مالکیت گروه خودروسازی چینی جیلی، برای شفافسازی منابع فعالیتهایش، خودروهای برقی ساخته شده با فلز کبالت را در بلاک چین ردیابی میکند.
راهکار بلاکچین برای کودکان کار
در این گزارش آمده است، ولوو همچنین به پروژه نظارت بر کبالت توسط جمهوری دموکراتیک کنگو که تحت نظارت گروه جهانی مسئول منابع، RCS، قرار دارد، پیوسته است. ITNews، رسانه فناوری اطلاعات، بیان میکند، ولوو با این ابتکار عمل، قصد دارد ثابت کند خودروهای برقی این کارخانه بر پایه ضدیت با مواد معدنی و استفاده از کودکان کار تولید نمیشوند.
شرکت خودروسازی فورد، IBM غول فناوری و الجی نیز در این ابتکار عمل مشارکت کردهاند. ولوو در ایمیلی به رویترز مطرح کرده که این سیستم در حال حاضر استفاده میشود؛ در این ایمیل آمده است: «این پروژه کبالت را از یک کارخانه بازیافت چینی تا خودروهای ژجیانگ کارخانه ولوو در یک دوره دو ماهه تا 27 ژوئن ردیابی کرد.»
بر اساس گزارشها، دفتر کل این پروژه توسط استارتاپ بلاکچینی سرکیولار (Circular)، بر اساس فناوری ایجاد شده توسط اورکل، غول فناوری جاوا گسترش یافته است. رویترز در ادامه خاطرنشان کرد، انتظار میرود این سیستم در هفته آینده بهطور گستردهتری به اجرا درآید.
با این وجود، افرادی که درگیر ردیابی مواد معدنی هستند، معتقدند بلاک چین به تنهایی راهحل نیست. آنها در حال مطالعه روی این موضوع هستند که چگونه ورود اطلاعات به یک دفتر کل توزیعشده میتواند مسئولیتپذیری را بهبود بخشد و اختلافنظرها میان گروهها را از بین ببرد.
رویترز به نقل از «دوگ جانسون پوئنجن»، مدیرعامل سرکیولار مطرح کرد: «هیچ فناوری به طور کامل نمیتواند جایگزین سختکوشی شود. کاری که این پروژه انجام خواهد داد اجرای استانداردها با برجسته کردن آنها در زمانیهایی است که کارها آنگونه که تعیین شدهاند، درست انجام نمیشود.»
بر اساس گزارش کوینتلگراف در ماه آوریل، نایب رییس توسعه محصول بلاک چین در شرکت نرمافزاری اوراکل گفت در سه سال آینده، 50 درصد از شرکتها از تکنولوژی بلاکچین استفاده میکنند.
Cointelegraph