
تقریباً همه بر سر سودمندی فناوری بلاک چین و ارزهای دیجیتال توافق دارند اما اگر دولت ها نخواهند این حقیقت را به رسمیت بشناسند چاره چیست؟
دولت های مختلف دیدگاه های متضادی درباره کاربرد این فناوری ها در سیستم های عموماً سنتی خودشان دارند.
برخی از آن ها نگران اند که پذیرش و گسترش فناوری بلاک چین و رمز ارز ها میتواند به مثابه یک تهدید برای نظام های اقتصادی و سیاسی فعلی باشد. در حالی که گروه دیگری از دولت ها با آغوش گرم بلاک چین را پذیرفته اند و توان و کارایی این فناوری را به رسمیت شناخته اند.
دولتمردان این کشورها از هم اکنون به صورت آزمایشی فناوری بلاک چین را برای بهبود امور و افزایش شفافیت به کار گرفته اند. در باور آن ها فرقی نمیکند که تحولات ناشی از این فناوری ها مالی، اجتماعی یا سیاسی باشد بلکه مهم این است که فناوری بلاک چین توانایی ساختارشکنی را دارد.
دولت کانادا یکی از نمونه های موفق در پذیرش فناوری بلاک چین
کانادا یکی از کشورهایی است که نسبت به ایده های جدید انعطاف پذیری نشان میدهد. این کشور همچنین از پیشتازان استفاده از فناوری بلاک چین در ساختار دولت است.
مثلاً شورای ملی پژوهش در کانادا از چندی پیش برای افزایش شفافیت و اعتماد از ساختار شبکه بلاک چین اتریوم و قراردادهای هوشمند برای افزایش شفافیت و اعتماد در بحث اعطای فاند و بورس پژوهشی استفاده میکند.
البته در اجرای این پروژه شرکت بلاک چینی Bitaccess هم با دولت کانادا همکاری میکند که نقش انتقال داده های دولت به شبکه بلاک چین را دارد.
علاوه بر کانادا، در قاره اروپا دولتمردان اتریشی به طورجدی تصمیم گرفتند از کاربردهای متفاوت بلاک چین حمایت کنند و البته در کنار کانادا، ایالت ایلینوی آمریکا گزارشی با عنوان “بلاک چین ها: حرکت روبه جلوی دولت دیجیتال” منتشر کرد که درواقع نقشه راهی برای به کارگیری این فناوری در حوزه داده های دولتی است.
لینک کوتاه
2018/05/03 در 23:21
سلام ممنونم مطلب بسیار عالی بود
irblockchain
2018/05/06 در 09:57
سلام ممنون از لطف شما
توصیه میکنم مجموعه پستهایی که ما با موضوع دولت و فناوری بلاکچین نوشتیم رو هم نگاهی بندازی